Velkommen

Velkommen

MTG er et internasjonalt mediekonsern. Våre virksomheter strekker seg over seks kontinenter og består blant annet av TV-kanaler, online-tjenester, innholdsproduksjon og radiostasjoner. I MTGs portefølje i Norge finner vi blant annet MTG TV (TV3, TV6 Viasat 4 og MTV med tilhørende play-kanaler), Viasat, Viaplay, P4-Gruppen, Monster og Strix. MTG er et selskap i vekst og er børsnotert på Nasdaq OMX Stockholm. Besøk www.mtg.com  for mer informasjon.

TV3 er den største kommersielle tv-kanalen til underholdningskonsernet MTG, og har søsterkanaler i både Danmark og Sverige. I Norge hadde TV3 sin premieresending i januar 1988, og kanalen var den første som utfordret NRKs fjernsynsmonopol i Norge. Det første skandinaviske programmet var Scene 3 mens den første innkjøpte serien var Santa Barbara. TV3 er en underholdningskanal for alle og kanalens programtilbud består av innkjøpte serier, filmer og norske egenproduserte programmer i ulike kategorier. 

Alle våre kanaler sendes fra London og er underlagt det britiske OfCom-regelverket, og distribueres i Norge gjennom norske TV-distributører. Ingen av kanalene er underlagt allmennkringkasterforpliktelser, vi driver derfor et ordinært kommersielt selskap, uten særrettigheter. Vi forholder oss imidlertid til flere retningslinjer og regler fastlagt av myndighetene og tilslutninger vi er med i, herunder regler satt av Medietilsynet, Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten, Tekstreklameplakaten og andre særregler for medie- og TV-virksomheter i Norge og Storbritannia.

In this article:

Related material

latest stories